Nosaltres…

looms

Som aroT  i fem telers. eines per treballar el feltre i eines per marmolat

aroT és un taller artesanal on dissenyem i fem tota mena d´eines i accessoris per teixir, treballar el feltre i el marmolat
Fem telers de tota mena sempre repensant des de l’inici com podem millorar o evolucionar allò que ja tenim, per arribar a tenir la nostra identitat, els nous models, la millor funció….

Partint del teler tradicional, hem arribat a evolucionar tota mena d’eines, amb noves funcions, amb noves formes i sobretot, amb noves experiències artesanes per aconseguir que aprenguis, milloris i sobretot, t’ho passis bé!

Els grans grups que tenim aquí són:

El sistema de telers Patch, teixeix i uneix els teixits, teixeix i fes Patchwork al mateix temps!
Els radials, telers rodons que parteixen d’un centre
Els grans telers, de baix llis o amb sistemes més complexos.

Els productes aroT…..

Teixir es bo per….

Estàn pensats i fets a mà a Barcelona, amb materials naturals i de cultius sostenibles. Productes artesans per als artesans que tots portem a dins.

Quan teixim, estem treballant les mans i el cervell, amb ells, reforcem la nostra creativitat, millorem el control de les nostres mans i tenim la satisfacció de la feina ben feta

Com creia William Morris, una obra feta a mà, produeix plaer i satisfacció a qui la crea, mentre que el treball mecanitzat, és repetitiu i bloqueja qualsevol llibertat creativa. I potser, no estem tan lluny d´aquell temps….

icona-reutilitzable
Reutilitzable
icona-fustaproximitat
Proximitat

En aquest món tan globalitzat, tan veloç i tan digital com el nostre, va bé desconnectar de tant en tant i recuperar allò que hem deixat pel camí, aquelles habilitats que estàn encara en les nostres mans i que el món modern menysprea.

icona-modular
Modular
icona-artesanal
Artesanal

La psicomotricitat fina

Quan fem petits moviments, amb les mans, els dits, els canells…. estem utilitzant les funcions motores que en diem fines i que es donen per suposat, com si fossin quelcom instintiu, però la realitat és que ens van portar anys d´aprenentatge,

No és fins als 6-12 anys, que podem arribar a controlar-les del tot i no tothom arriba al mateix nivell de precisió.

És per això tan important, que quan som molt petits, i estem aprenent, fem treballs manuals i ens movem, ja que així, podrem arribar al màxim control,  ja que….

amb el moviment, s’aprèn el moviment.

Però també correm el perill de perdre això tan important, amb els anys, si no les practiquem o si tenim qualsevol lesió o malaltia i és aquí on podrem mantenir i recuperar, “recordant” tot allò que ja sabem.

Són tres paraules les que recomanem:

 aprendre, mantenir i recuperar

 i és per aquestes tres paraules, que hem desenvolupat les nostres eines.